" KWALITEIT OP MAAT "
>
Markiezen
U heeft ze waarschijnlijk wel eens zien hangen, deze kenmerkende klassieke zonneschermen met hun authentieke uitstraling. Ze geven een nostalgische en exclusieve uitstraling aan uw woning. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen; maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. U kunt markiezen boven uw terras hangen, boven uw balkon of voor uw gevel.


Een markies is een van de mooiste vormen van zonwering van vandaag de dag; en de markies heeft nog een voordeel: de zijkant is gesloten. Dat voorkomt dat er zonlicht via die zijkanten naar binnen valt. Hinderlijke zij-inval behoort daarmee tot het verleden. Zo heeft u op ieder moment van de dag profijt van uw markies, ook als de zon tijdens de dag gedraaid is. En het is natuurlijk een verfraaiing van uw gevel.Vragen? Bel gerust met Bart Bakker op telefoonnummer 058-2603333


Onze markiezen hebben altijd een omkapping van redceder en argoredwood; voor geraamtes kunt u kiezen uit vuren, hardhout of aluminium latten. Bakker Zonwering levert u de markiezen in diverse modellen. Die zijn handbediend, elektronisch en/of zon/wind gestuurd.


Verschillende modellen markies:

* standaard model

* het pet-model

* het klap-model


Markiezen zijn - technisch gezien - vijf of zes houten of aluminium U-vormige ramen; deze zijn met scharnieren aan elkaar bevestigd. Het achterste raam zit aan de gevel vast. Het geheel is met doek omspannen. De bediening gaat door middel van een koord. U kunt het koord ook bedienen met een buismotor of een lier.


Klik hier voor contact met Bakker Zonwering!


Markiezen zijn er in vele modellen. Meestal kunt u het zogenaamde standaard model gebruiken. Maar er zijn ook de zogenaamde pet- of klapmodellen. Dat heeft onder meer met de doorloophoogte te maken. Die moet dan minstens 2 meter 10 zijn. De modellen zijn vooral geschikt voor terrassen en etalages, waar die doorloophoogte nodig is. Deze andere modellen hebben ook te maken met de situatie bij uw thuis: vooral als een standaard markies bestaande uit vijf of zes slagen niet mogelijk is.


Klik hier voor voorbeelden van markiezen


terug naar buitenzonwering