" KWALITEIT OP MAAT "
>
Onderhoud zonweringen
Net mooie zonwering gekocht en dan direct klaar? Eerst wel eventjes, maar op de langere duur natuurlijk niet. Want uw zonwering heeft niet het eeuwige leven. De zonwering wordt voortdurend aan allerlei weersinvloeden blootgesteld. Vooral op de bewegende delen en de bedieningen heeft dat nog al wat invloed.


Om ze dan toch op een goed niveau te houden is regelmatig onderhoud en helaas soms ook een reparatie nodig. Een goed onderhoud bespaart u op de lange duur veel onnodige kosten. Dat onderhoud voorkomt eventuele mankementen op uiterst ongelegen momenten en een ook vroegtijdige vervanging. En zeg nou zelf, dat is toch ook niet nodig! Bakker Zonwering kan dat goed en goedkoop voor u regelen.


Wat kan onderhoud voor u inhouden?


* controleren van de montagesteunen

* goed sluiten van het zonnescherm

* controleren van de knik- of uitvalarmen

* scheefhangen van het zonnescherm

* controleren van de bediening(en)

* smeren van de knik- of uitvalarmen


Klik hier voor contact met Bakker Zonwering!


Voor een optimaal gebruik van uw zonwering is het nuttig om deze ieder jaar na te kijken. Wij voeren dan een vakkundige onderhoudsbeurt uit. Bij deze beurt doen we ook een preventieve veiligheidscontrole. De kleinere reparaties en het onderhoud gebeurt meteen ter plekke. De kwaliteit van de producten blijft daardoor op orde; en ze gaan veel langer mee. Wij bieden dat onderhoud op drie manieren aan:


1. éénmalig onderhoud De kortste klap: éénmalig onderhoud! Dat kan natuurlijk altijd. Wilt u éénmalig onderhoud laten uitvoeren aan uw zonwering? Bijvoorbeeld voor het bijstellen of het inspecteren van de conditie: dan regelt Bakker Zonwering dat snel.


2. jaarlijks onderhoud Beter is echter jaarlijks! Hierbij wordt uw zonwering(en) elk jaar gecontroleerd op functionaliteit en eventuele gebreken. Het moment van uitvoering bepalen wij in overleg met u. Tijdens de onderhoudsbeurt doet Bakker Zonwering gelijk de kleinere reparaties. Grotere reparaties doen we pas na een offerte aan u.


3. all-in onderhoud All-in onderhoud op maat biedt belangrijke voordelen ten opzichte van een jaarlijks onderhoud. Bij ‘All-in’ geeft u de zorg voor uw zonwering in onze gespecialiseerde handen. Wij nemen dan de zorg en alle bijkomende kosten van de reparaties voor onze rekening. En dat tegen een vast bedrag per jaar. Eventuele vervelende verrassingen blijven daardoor voor u altijd uit.